Когато преди повече от година научихме, че Нина Добрев ще се снима във филм на Netflix, много се въодушевихме. Но и заради всички усложнения, които пандемията предизвика, не мислехме, че ще го видим скоро.

Нина Добрев, Love Hard и първи кадри от романтичния сериал на Netflix

Нина Добрев ще се влюби по Коледа

Какво да очакваме от сериала с българката

Горе-долу така се и случи, защото романтичната комедия ще бъде пусната в стрийминг платформата чааак следващия месец. Преди няколко дни самата актриса пусна няколко снимки, които ни дадоха и възможността за хвърлим първи поглед към Love Hard.

А сега любопитството ни се засили още повече, защото беше пуснат и първи трейлър. Както вече знаем, сюжетът ще ни срещне с Натали (Добрев) - журналистка и непоправима романтичка, която е в постоянно търсене на идеалния мъж.

Но все така се случва, че любовта я подминава. Един ден обаче в приложение за запознанства попада на Джош. Двамата си допадат много и Натали толкова хлътва по него, че буквално прекосява страната, за да го изненада.

Но когато отива в дома му, с изненада разбира, че Джош няма нищо общо със снимките, защото изглежда по доста различен начин. Да, добър е с Photoshop. Доста кофти, но пък с охота разбира, че човекът, за когото Джощ се е представял, е истински и живее в града му.

За да се реваншира, Джош обещава да помогне на Натали да се запознае с Таг. Въпросът обаче е дали нещата ще потръгнат и няма ли именно Джош да се окаже мъжът на мечтите ѝ.

Love Hard е в Netflix от 5 ноември