Ей така, неусетно си изминаха две години, откакто Кийра Найтли публично заяви, че няма да участва повече в секс сцени, нито пък ще показва голото си тяло във филми.

Кийра Найтли и отказът ѝ да снима голи сцени

Защо Кийра Найтли няма да снима голи сцени

Разочарованието е голямо

Тогава актрисата заяви, че вече не се чувства толкова комфортно гола пред камера, колкото в началото на кариерата си. Сега имаме и малко повече информация около решението на Найтли.

В разговор за подкаста Chanel Connects 35-годишната актриса уточнява, че повече не би снимала секс сцена, когато режисьорът на филма е мъж, защото не иска да представя мъжката гледна точка на този тип сцени.

Снимка 408709

Източник: GettyImages

Да, актрисата разбира, че понякога на режисьорите има трябва някое момиче, което да изглежда добре и секси, но признава и друго - че след раждането на две деца е твърде суетна, когато стане дума за тялото ѝ. Затова предпочита да не стои гола пред група мъже, пише Deadline.

В крайна сметка Кийра Найтли не отхвърля напълно голите сцените като възможност, но историята трябва да си заслужава - да представя майчинството, раждането или пък приемането на тялото такова, каквото е.

Кийра Найтли, списание Porter и откровенията за дъщерите й

Какво се опита да забрани Кийра Найтли на дъщерите си

Как иска да възпита децата си

Но дори на хоризонта да се появи такава възможност, режисьорът трябва задължително да бъде жена.