Киновселената на Marvel е доста голяма, като само филмите са над 20. Към нея вече можем да причисляваме и сериали - факт, който ще я направи и още по-интересна.

Вече видяхме три игрални сериала, а предстоят още доста. Следващият в списъка е Hawkeye. Вече знаем, че фокусът му ще бъде върху Ястребовото око (Джереми Ренър) и неговият евентуален заместник в киновселената - Кейт Бишъп (Хейли Стейнфийлд).

От пълния трейлър на сериала пък добиваме и представа какво да очакваме. Настроението ще бъде коледно, защото Клинт Бартън трябва да се прибере у дома за празниците, но неясни и зли хора от миналото му се появяват в картинката.

От нищото се появява и Кейт Бишъп, която се оказва, че стреля не по-зле от Ястребовото око, и двамата обединяват усилия, за да се преборят с лошите. На нас определено ни се струва, че с този сериал Marvel искат да вкарат нов герой в бъдещите си планове. Нещо, което направиха и с останалите сериали.

В трейлъра никъде не се вижда Йелена Белова (Флорънс Пю), но се очаква тя да вземе участие в историята. Под каква точно форма - не е ясно.

Скоро обаче ще разберем, защото Hawkeye ще бъде пуснат в Disney+ от 24 ноември.