Освен фенове на екранизациите на книги, сме големи привърженици и на тези, базирани на видеоигри.

Ghost Of Tsushima, PlayStation 4 и това ли е играта с най-висок рейтинг

Това ли е играта за PlayStation 4 с най-висок рейтинг

Ghost Of Tsushima се радва на любовта на феновете

Затова и обръщаме внимание на новината, че една от най-успешните игри за изминалата година - Ghost of Tsushima, ще се превърне във филм.

Според The Hollywood Reporter, филмът ще бъде разработен от Sony Pictures и PlayStation Production, като Чад Стахелски (трите филма за "Джон Уик") ще режисира.

Действието ще се развива във феодална Япония през 1274 г., когато настъпва и първата монголска инвазия. Единствено остров Цушима стои на пътя на нашествениците към континентална Япония.

Джин Сакаи е един от последните оцелели самурай от клана си и се изправя с цената на всичко срещу враговете. Пренебрегвайки традициите и ценностите, за да поеме по пътя на Призрака.

За момента обаче не се знаят повече подробности около филма. Това ще бъде вторият филм по видеоигра, който ще бъде осъществен след колаборация между Sony и PlayStation.

The Last Of Us, Педро Паскал, Бела Рамзи и участието им в адаптацията на играта

Актьори от Game of Thrones ще участват в адаптацията на The Last Of Us

Изглежда обещаващо

Uncharted с Том Холанд и Марк Уолбърг приключи снимки още в края на миналата година и се очаква да го видим в началото на 2022 г. Припомняме, че се разработва и сериал, базиран на The Last of Us, като актьорския състав за него е вече ясен, но снимките не са започнали.