През лятото се убедихме за пореден път, че Дуейн Джонсън е работохолик и няма никакво намерение да забавя темпото, което държи през последните години.

Дуейн Джонсън, Red One, Amazon Studios и екшън комедията, в която ще участва

Какво ни готвят Дуейн Джонсън и Amazon Studios

Скалата отново вдига залозите

Именно преди няколко месеца стана ясно, че Скалата ще е основното действащо лице в екшън комедията Red One, която Amazon Studios ще продуцират.

Към момента за сюжета не се издава абсолютно нищо, но се знае само, че ще бъде на коледна тематика. Като предположенията са, че Джонсън може да влезе в ролята на Дядо Коледа например.

Сигурни сме, че съвсем скоро ще започнем да разбираме за какво точно ще става дума в Red One, защото плановете са снимките да започнат по някое време през 2022 г., а да бъде пуснат през 2023 г.

Снимка 552048

Източник: GettyImages

Но докато чакаме да научим малко повече за сюжета от The Hollywood Reporter разбираме нещо друго, свързано с филма. А именно, че Джейк Каздан ще седне на режисьорския стол, а също така ще бъде сред продуцентите.

Каздан и Джонсън се познават добре, защото работиха заедно по двата филма за "Джуманджи", които спечелиха общо почти 2 милиарда долара от бокс офиса, така че комбинацията между двамата трябва да сработи и тук. Или поне на това залагат от Amazon Studios.