Дейвид Линч обяви, че феновете на "Туин Пийкс" най-сетне ще могат да видят отпадналите сцени от "Туин Пийкс: Огън, следвай ме" (1992).

Историята в създадения година след края на култовия сериал пълнометражен филм предхожда събитията в сериала. Немалка част от героите от сериала обаче са изрязани от окончателната версия на филма, поради което феновете на поредицата от години умоляват отпадналите сцени да видят бял свят.

"Преди няколко месеца говорих с компанията, която държи правата върху филма. Разговорите бяха плодотворни и мисля, че най-сетне ще покажем изрязаните сцени. Сигурен съм, че бяха поне 17, въпреки че мина доста време, откакто ги гледах за последно", обеща Линч в интервю за нюйоркско радио.

В периода 1990-91 бяха заснети общо 30 епизода на сериала "Туин Пийкс", превърнал се в едно от културните събития на 90-те години на миналия век. Последвалият пълнометражен филм обаче получи противоречиви отзиви. По предишни признания на Линч изключените от окончателния вариант сцени надвишават два часа.