Коледните и празници не са само за слушане на коледна музика и гледане на коледни филми. Те са и за да можем да се съберем отново със семейството.

"Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк", Доналд Тръмп и защо изрязаха президента от филма

Защо изрязаха Доналд Тръмп от "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк"

Президентът не е доволен

И за някои семейните събирания може да са изпитание за нервите, но за други са истинска благодат. Трети пък нямат щастието да са заобиколени от най-близките си и любими хора.

Бренда Фрикър е точно от тези, за които празниците не означават пълна къща с хора. Актрисата е носителка на Оскар за ролята си в "Моят ляв крак" (1989 г.), а ние пък най-отчетливо я знаем от ролята ѝ на жената с гълъбите от "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк" (1992 г.).

За радио предаването The Ray D'Arcy Show Фрикър споделя, че за нея коледните и новогодишни празници не са хубави и щастливи, защото е възрастна и самотна.

75-годишната актриса казва, че по празниците си изключва телефона, записва някои от любимите ѝ предавания и филми и заедно с кучето си прекарва празниците.

"Сам вкъщи", Джо Пеши, Маколи Кълкин и любопитни неща, които не знаехме за филма

Любопитни факти за "Сам вкъщи"

"Весела Коледа, мръсно животно"

Бренда Фрикър, която в момента живее в Дъблин, казва още, че не коледните празници са най-трудни за нея, а новогодишната нощ. По простата причина, че тогава не може да избяга от църковните камбани, които бият в чест на новата година, пише Yahoo Movies UK.