Миналата година Xiaomi за пръв път пусна Pro версия на популярните си Mi Band спортни гривни, а тази седмица бе представена Smart Band 8 Pro - второто поколение на Pro модела.

Xiaomi MIX Fold 3 - всичко за новия сгъваем смартфон

Xiaomi MIX Fold 3 идва с четворна камера и нов процесор

По-евтин от Samsung Galaxy Z Fold 5

Тазгодишната гривна в голяма степен запазва визията на предшественика си, което е в крак с навика на компанията да прави съвсем минимални подобрения по тези си джаджи.

Smart Band 8 Pro има 1.74-инчов AMOLED дисплей с 336 PPI плътност на пикселите, 600 нита яркост и 60 Hz честота на опресняване.

Снимка 630337

Източник: Xiaomi

Дългият живот на батерията е един от акцентите при гривните на Xiaomi, като този път се залага на 290mAh батерия, която осигурява до две седмици живот на батерията по думите на компанията.

Смарт гривната се предлага предварително заредена с над 150 спортни режима, 100 циферблата и собствената услуга за гласов асистент на Xiaomi.

Снимка 630338

Източник: Xiaomi

Освен това Smart Band 8 Pro поддържа GNSS услуги за местоположение, има нов двоен канал за следене на здравето и NFC за извършване на плащания с поддържани услуги.

Новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi вдъхновява потребителите да „Живеят цветно“

Новата серия Redmi Note 12 на Xiaomi вдъхновява потребителите да „Живеят цветно“

Серията Redmi Note 12 продължава да предоставя ексклузивни водещи функции

Засега Smart Band 8 Pro ще е налична само в Китай на цена от около 55 долара със силиконова каишка, но нямаме съмнение, че ще видим и западна версия.