Ако до миналата седмица разполагахме само със слухове по отношение на технологиите, които Samsung ще внедри в Galaxy Note 10, то тази вече знаем почти всичко за способностите му.

Ще видим ли тези две технологии на Samsung в Galaxy Note 10

Ще видим ли тези две технологии на Samsung в Galaxy Note 10

Следващият Note може да се окаже доста атрактивен

Колегите от Techmaniacs изглежда са се добрали до изтекли документи, които разкриват почти всички характеристики на Note 10. Потвърждават и някои от спекулациите до момента.

Според данните, по-малкият и евтин Note 10 ще е с 6.3-инчов екран с резолюция от 1080р, 8GB RAM и минимум 256GB памет. Телефонът ще разполага с три задни камери и батерия от 3500mAh, която ще може да се зарежда с 25-ватово зарядно.

Очаква се моделът да е наличен в бял, черен и червен цвят.

Снимка 433434

Източник: Twitter / Ishan Agarwal

По-големият Note 10+ ще е с екран от 6.8 инча с резолюция от 1440р, 12GB RAM, като базовият модел също ще е с 256GB памет.

Note 10+ обаче ще разполага с четири задни камери, една от които ще представлява Time-of-Flight сензор, а батерията му ще е доста по-мощна - с цели 4300mAh.

От Techmaniacs казват, че само Note 10+ ще печели от 45-ватово зарядно, което обаче не е ясно дали ще бъде включено в комплекта на телефона.

Добрата новина за феновете на Samsung и Galaxy Note е, че телефоните най-вероятно ще бъдат оборудвани с чисто новия Snapdragon 855 Plus, който видяхме и в току-що излезлия Asus ROG Phone II.

Asus ROG Phone II - най-мощният смартфон на пазара

Asus ROG Phone II - най-мощният смартфон на пазара

Ето какво са ни подготвили тайванците