Известният актьор Том Круз сподели, че искам да още 7 деца, пише contactmusic.

Звездата е баща на 16-годишните Изабела и 13-годишния Конър, които осинови по време на брака си с Никол Кидман. Третата му съпруга Кейти Холмс го дари с дъщеря, Сури, която вече е на 2,5 години.

"Искам да имам 10 деца. Обичам децата. Сега се чувствам особено щастлив като баща на двама тийнейджъри и на дете на 2,5 години. Много е динамично", споделя Том Круз.

За дъщеря си Сури 46-годишният актьор казва: "Тя е толкова очарователна, толкава красива, направо е страхотна". Круз допълва, че разводът му с Никол Кидман не е повлиял върху отношенията му с осиновените им деца.

"Ник и аз се справяме отлично със съвместното попечителство над Изабела и Конър", споделя актьорът и допълва, че се стреми да прекарва колкото се може повече време с всичките си деца.

С характерния си ентусиазъм Том Круз не пести комплименти за съпругата си Кейти Холмс, която е с 16 години по-млада от него: "Семейният живот е прекрасно нещо. Чувствам се късметлия със съпруга като Кейти. Тя е невероятна жена. Забавна, умна, много силна и освен това харесва същите неща като мен".