Когато за първи път соул певецът Сийл и немският супермодел Хайди Клум спали заедно, той бил учуден от това, че тя е бременна от друг мъж.

Двамата се запознали преди 5 години, малко след като Хайди бе скъсала с шефа на Формула 1 Флавио Бриаторе. Красивата блондинка изненадала певеца с факта, че носи бебето на друг мъж. Последвалият диалог бил крайно прочувствен, като завършил с думите на Сийл: „Щом си тук и сега до мен, това означава, че мислиш много за нас, а това е най-важното".

„Всички ме определят като добър човек. Не смятам, че това е вярно. Просто съм късметлия. Намерих идеалната жена, но за съжаление нямахме време за обичайните свалки, но това ми помогна да видя цялата картина. За първи знаех какво да правя в една връзка", споделя певеца.

„След раждането на децата ни моето бъдеще се изясни. Вече знам какво да правя с бъдещето си. Имам прекрасна съпруга и деца, бих дал живота си за всяко едно от тях, но има една специална връзка между баща и дъщеря. Искам да благодаря на г-н Бриаторе, че не се меси в живота на Лени и не я обърква".