Представяме на вашето внимание първата фотосесия, заснета с претендентките за конкурса "Мис Вселена 2009", който ще се състои на 23 август на Райския остров, част от Бахамите. Красавиците позират пред обектива на фотографите по секси бикини, в басейн, на фона на океана или в компанията на делфини.

За престижната титла ще се борят 85 красавици от цял свят, сред които е и подгласничката на Мис България 2009 Елица Любенова. 19-годишната Елица е възпитаничка на НУФИ „Фипип Кутев" в град Котел. Тренира професионално народни танци, а в свободното си време се занимава с рисуване и плуване.

Победителката в престижния конкурс "Мис Вселена 2009" ще се окичи с диамантена корона и наред с всички други награди ще получава заплата в продължение на една година. Също така, веднага след финала красавицата заминава за новия си дом в Ню Йорк, където ще се включи в каузата на „Мис Вселена" за повишаване на информираността и средствата за предпазване от ХИВ / СПИН.

В галерията ни може да видите част от фотосесията на миските, сред които са Мис Ямайка Каролин Яп, Мис Мексико Карла Карило, Мис Никарагуа Индиана Санчес, Мис Пуерто Рико Майра Матос, Мис Испания Естибалис Перейра Рабаде, Мис Румъния Бианка Елена Константин, Мис Русия София Рудева, Мис USA Кристен Далтон.