Звезди от ранга на Майли Сайръс, Бруно Марс, Гал Гадот, Бионсе, Ед Шийрън не се появиха в Лос Анджелис на наградите "Изборът на тийнейджърите". За определянето на тазгодишните носители на призовете в Twitter са подадени над 63 милиона вота.

Наградите се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите и са за музиканти, актьори и други творци, които са най-популярни в техните среди, съобщиха Асошиейтед прес и сайтът Дедлайн, цитирани от dariknews.bg.

Трофеите са дъски за сърф в реален размер и се присъждат в категории за филми, телевизия, музика, спорт, мода, интернет.

Майли Сайръс, която е носителка на 18 награди "Изборът на тийнейджърите", и трябваше да получи топ отличието "Върховен избор", отмени участието си в последния момент. По-късно изпълнителката се извини в социалните мрежи, обвинявайки за невъзможността си да присъства на церемонията "нереалистичния" си график.

Снимка 244460

За сметка на това феновете можаха лично да аплодират актьора Крис Прат, който само преди седмица оповести раздялата с колежката си Ана Фарис. Двамата бяха женени 8 години.

Актрисата Зендая, момичетата от Fifth Harmony, актьорите от тв драмата "Ривърдейл" също присъстваха на шоуто. А Бруно Марс и Гал Гадот приеха призовете си чрез видео връзка. Със специална награда "Десетилетие" беше почетена групата Maroon 5.

Сред изпълнителите, които се погрижиха за доброто настроение на публиката, бяха Луис Томлинсън и Биби Рекса, Рита Ора и Кайл, Лил Яхти, "Клийн бандит".