"Нурмагомедов спечели мача, но аз спечелих битката" - така Конър Макгрегър обобщи случилото се по време на и след двубоя му с Хабиб Нурмагомедов през октомври миналата година.

Нурмагомедов смачка Макгрегър и подпали Вегас

Как Нурмагомедов подпали Вегас

Мачът, който ще помним дълго време

Ирландецът наскоро взе участие в подкаста на експерта по самоусъвършенстване и life coaching Тони Робинс и разкри цял куп детайли за нагласите и вълненията си спрямо ММА спорта.

Според думите на Макгрегър, загубата му от Хабиб е била резултат от това, че е спрял да слуша вътрешния си глас, който му е помогнал да изгради бляскавата си кариера, и е започнал да обръща внимание на външни мнения и идеи.

Снимка 382555

Източник: GettyImages

Ирландецът вярва, че към момента той печели битката с Нурмагомедов, аргументирайки се с това, че той последен е нанесъл удар по време на мелето, което се разигра след мача му с руснака.

MMA шампионът дори обвини Нурмагомедов и екипа му, че всячески избягват реванш и бягат от преговори по въпроса.

Като оставим диалога по адрес на Нурмагодмедов настрана, интервюто на Макгрегър с Тони Робинс определено ни навява спомени за ирландеца от преди няколко години, когато говореше по-малко и действаше повече.

В разговора Макгрегър разкрива доста за пътя, който е извървял от позицията си на чирак-водопроводчик до спечелването на титлите в две UFC категории. От казаното става ясно, че Макгрегър отново е започнал да залага на силата на визуализацията и овладяването на вътрешния си глас - методи, които, той твърди, са му донесли слава и успеха.