Кейт Мос успя да шашне всички присъстващи на разигралата се свада между нея и гаджето й, писа в. "Daily Miror".

В пристъп на ярост британската топмоделка унищожила лаптопа на своя приятел - Джейми Хинс, който е китарист на групата "The Kills".

За зла участ всички нови песни на музиканта били записани на него. Звездната двойка отмаряла край басейна на хотела, в който били отседнали по време на ваканцията си, но докато разговаряли помежду си, се спречкали за някаква дреболия.

Постепенно спорът "прераснал" в люта кавга и двамата започнали да крещят без да се съобразяват с факта, че хората наоколо ги гледат изумено.

В един момент Кейт така се ядосала, че грабнала раницата на Джейми и с един замах я пратила в басейна, без да подозира, че вътре се намирали лаптопът, GSM-ът и личният дневник на китариста.

Той седял и гледал безмълвно, като ударен от токов удар, тъй като в компютъра били записани последните му песни.

След като се окопитил, веднага се хвърлил в басейна, извадил твърдия диск на лаптопа и го оставил да изсъхне на слънце, с надеждата, че ще успее да спаси поне част от информацията, но всичко било съсипано.

Въпреки невиждания цирк, който двамата разиграли, свадата постепенно стихнала и Кейт обещала, на Джейми да му купи нов компютър. Сега той  ще трябва да се порови в паметта си, за да да се опита да възстанови "потъналите" песни.