Наскоро Google показа на света какво е подготвил по отношение на тазгодишните смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са вече тук

Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са вече тук

Какво да очакваме от телефоните на Google

За разлика от почти всички хай- и лоу-енд модели на 2018 г., "пикселите" са само с по една камера на гърба си, но пък още при обявяването на телефоните разбрахме, че става дума за доста добра камера.

LG V40 ThinQ идва с пет камери

Как изглежда новият телефон на LG

Остават няколко дни до официалното му представяне

Явно компанията е предприела доста "звездна" маркетингова стратегия и наскоро телефонът бе използван за заснемането на музикално видео с Еминем, което често започна да се споменава през последните месеци.

Албумът на Еминем подобрява рекорди

Албумът на Еминем подобрява рекорди

Kamikaze се появи без предупреждение, но очаквано се настанява на върха

Pixel 3 е бил използван за почти цялото видео и изглежда Google са спонсори на цялата композиция. Видеото, което се появи за първи път във Вечерното шоу на Джими Кимел, е осемминутен шедьовър и своеобразен клип към новата песен на рапъра Venom.

Кадрите имат за цел да ни покажат как Pixel 3 се справя при снимане със слабо осветление, има и заигравки с фокуса, но не сме сигурни, че видеото представя всички интересни способности на камерата на Pixel.

В началото на годината компанията направи подобна колаборация и с Джон Леджънд. И там фокусът беше повече на музиката, отколкото върху това как телефонът снима цветни светлинки - също както е и с Еминем.

И не сме убедени, че всички биха се съгласили с това твърдение, но чак сега Еминем започна да ни изглежда странно с брада... Може и да е от камерата на Pixel 3, но може би пък Мachine Gun Kelly все пак е бил прав в това отношение.

Еминем, Machine Gun Kelly, G-Eazy и войната между тях

Рап войната, която Еминем разпали

Неуважението в рапа добива нови размери