След доста чакане, изтекли изображения и спекулации, ето че Google Pixel 3 и Pixel 3 XL са вече факт.

Много от слуховете бяха потвърдени. Като този, че в горната си част телефоните ще имат по-голяма зона от тази на iPhone XS, където ще е поместена предната камера, слушалката и няколко сензора.

Снимка 382841

Източник: YouTube

Малкият Pixel 3 е с 5.5-инчов OLED дисплей, а големият - с 6.3 инча OLED. Екранът изпълва почти изцяло лицето и на двата, но Google все пак са оставили минимално големи рамки.

И двата апарата са оборудвани със Snapdragon 845 чипове и ще се предлагат във варианти с 64GB и 128GB памет.

Pixel 3 и Pixel 3 XL са със стъклени корпуси, които позволяват безжично зареждане, и идват в три цвята - розов, бял и черен. Това, което доста ни допада по отношение на разцветките, е, че Google са сложили цветен бутон за заключване, който е различен при всеки от трите основни цветове на корпуса. 

Снимка 382839

Източник: YouTube

Камерата е може би най-атрактивната и най-дискутираната характеристика на телефоните в днешно време, и Pixel 3 определено се различава от трендовете в индустрията в момента.

Снимка 382838

Източник: YouTube

И двата телефона идват само с една задна камера, която е със сензор от 12МР, а това е отживелица за повечето тазгодишни смартфони от висок клас.

LG V40 ThinQ идва с пет камери

Как изглежда новият телефон на LG

Остават няколко дни до официалното му представяне

Въпреки това Pixel 3 и Pixel 3 XL предлагат услуги като Photobooth и Top Shot, които осигуряват качествени и атрактивни снимки.

Top Shot е вид изкуствен интелект, с който заснемаме много последователни изображения, като системата самостоятелно избира най-красивата снимка.

Снимка 382840

Източник: YouTube

Photobooth пък ни позволява автоматично да заснемаме изображение, когато се усмихнем срещу телефона, без да е нужно да натискаме копчета, за да снимаме.

Portrait Mode е подобрен и позволява да се коригира дълбочината на фокуса след заснемане.

Цените на базовите модели са доста приемливи и започват от 799 долара за малкия Pixel 3, а за големия - от 899 долара.

Колко всъщност струва новият iPhone XS Max

Колко всъщност струва новият iPhone XS Max

Плащаме повече от два пъти реалната му стойност

Телефонът ще влезе в продажба в последните седмици на октомври и ще можем да си го закупим отключен директно от Google Store.