Въпреки че са известни като една от най-влюбените и романтични двойки в Холивуд, оказва се, че Аштън Кътчър и Деми Мур няма да празнуват най-нежния празник - Св. Валентин, защото били много заети:

"Решихме, че тази година ще пропуснем да отбележим празника. И двамата имаме ангажимент, който обаче се надяваме да донесе много радост и щастие на хората.

С Деми ще прекараме празника в компанията на жени, жертва на трафик. Включихме се в благотворителната кампания на DNA Fondation, чиято цел е да ги върне към нормалния им начин на живот. Това наистина е нещо прекрасно", споделя Аштън.

Деми пък коментира, че те нямат нужда да празнуват любовта си само на 14ти февруари, тъй като това не е празник, който съответства на отношенията им:

"Хората са измислили Св. Валентин, за да имат повод да кажат "обичам те". Това е толкова жалко, но се случва на много двойки - те просто не могат да изразят чувствата си, не могат да кажат на половинката си колко държат на нея.

Това е празник на неизказаното, на премълчаното. При нас обаче този момент отсъства, От началото на връзката ние сме се "споразумяли" да си казваме абсолютно всичко, включително и това кой как се чувства. Смятам, че това подсили отношенията ни и ни направи по-мили и откровени един към друг".