Британската павица Адел намекна на почитателите си, че може да се откаже окончателно от бъдеща гастролна дейност, съобщи на сайта си в."Дейли мирър".

Такъв завой в концертните прояви на 29-годишната изпълнителка прозира в текст в печатните програми за четирите й концерта на стадион "Уембли", с които завършва 15-месечното й турне.

"Е, това е. След 15 месеца гастроли и 18 месеца, последвали излизането на албума "25", стигнахме до края на пътя. Гастролите са нещо специфично, но не са за мен. Аз съм домошарка и намирам много радост в дребните неща", казва певицата.

Снимка 216558

Адел напомня, че в рамките на турнето си е изнесла 119 концерта в Европа, САЩ, Австралия и Нова Зеландия, а с лондонските й изпълнения на 28 и 29 юни, 1 и 2 юли общият брой на концертите й става 123.

"Исках последните ми излизания на сцена да са в Лондон, защото не зная дали някога пак ще правя гастроли", признава Адел.

Тази година певицата триумфира на 59-тата американска церемония за връчването на наградите "Грами". Тя спечели в пет категории. През март, по време на концерт в австралийския град Брисбън, тя за пръв път потвърди, че официално се е омъжила за Саймън Конеки, който е баща на сина й.

Снимка 270549
Снимка 270551

Източник: ТАСС/БГНЕС