Свикнали сме да виждаме секссимволите на Холивуд в компанията на не по-малко красиви дами. Все пак има доста мъже, които предпочитат други качества в жената, от това тя да изглежда като супермодел.

Вижте седем от най-желаните мъже от екрана, чийто жени не влизат в очакванията за една холивудска съпруга:

1. Въпреки имиджа си на абсолютен секссимвол, Пиърс Броснан има дългогодишен брак с Кели Смит. Той се жени за нея преди близо 20 години, след като губи трагично първата си съпруга. 

Пиърс Броснан разкри трагедията в живота си

Пиърс Броснан разкри трагедията в живота си

Актьорът е загубил първата си съпруга и дъщеря си от коварна болест

Снимка 289134

2. Итън Хоук и съпругата му Райън Хоук. Всъщност, Итън беше женен за една от най-големите красавици на Холивуд - Ума Търман. Те се развеждат, след като става ясно, че Хоук изневерява с бавачката на децата, която е именно Райън. Двамата се женят през 2008-ма и оттогава са неразделни. Хоук има общо 4 деца. 

Снимка 289133

3. Мат Деймън и съпругата му Лучиана Баросо - Преди повече от 10 години Мат среща брюнетката с аржентински корени, която по това време е барманка в заведение в Маями. През 2007 година Лучиана става мисис Деймън, и към днешна дата двамата са щастливо семейство с три деца.

Снимка 289132

4. Крис Норт е най-известен като Тузаря от "Сексът и градът". Красавецът в реалния живот изобщо не е заобиколен от дългокраки манекенки и актриси, както е в хитовия сериал. Той е щастливо женен за "сродната си душа" Тара Уилсън. Преди да срещне Норт, азиатката е била сервитьорка в нощен клуб.

Снимка 289131

5. Арън Тейлър-Джонсън и Сам-Тейлър Джонсън. Любовната история на двамата е изумителна - двамата са семейство от 5 години, въпреки предразсъдъците. Сам е с цели 23 години по-възрастна от младия британски актьор, който е едва на 26. Това не им пречи да имат две деца, а актьорът да гледа с очи пълни с любов по-възрастната си съпруга. 

Снимка 289130

6. Джош Холоуей е женен за индонезийката Йесика от близо 13 години. Въпреки тоновете обожателки, звездата от Lost е верен съпруг и баща на двете им деца.  

Снимка 289129

7. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес. Този мъж вероятно може да има всяка жена на планетата, но той е здраво обвързан от 1996 година. Дебора е по-възрастна от актьора с 13 години, но това изобщо не се оказва пречка пред стабилното семейство с две деца.

Снимка 289128