През изминалия уикенд феновете на баскетбола имаха какво да видят, защото в Шарлот се проведе Мача на звездите

Янис Адетокумбо ще бъде на обложката на NBA2K19

Ето кой ще бъде на обложката на NBA2K19

Леброн Джеймс също е замесен

Кулминацията беше в неделя, когато един срещу друг се изправиха отборите на Леброн Джеймс и Янис Адетокумбо.

Но преди да стигнем до него, трябва да хвърлим един поглед на това какво се случи в съботния ден, защото имаше какво да се види. 

В надпреварата кой е по-добър в стрелбата за три точки се включиха Стеф Къри, Сет Кър, Девин Букър, Дирк Новицки, Кемба Уокър, Крис Мидълтън, Дани Грийн, Деймиън Лилард, Бъди Хийлд и Джо Харис. Беше доста атрактивно, като ние лично бяхме готови да се обзаложим, че Стеф Къри ще спечели, но това не се случи. 

Големият победител се оказа баскетболистът на Бруклин Нетс Джо Харис. При забивките нещата изглеждаха малко по-скучновато, но Хамиду Диало наелектризира атмосферата в залата, когато прескочи Шакил О'Нийл, за да забие ефектно. 

Отиграването му стана известно като Забивката на Супермен, защото под екипа си той носеше тениска на супергероя. А с тази забивка Хамиду Диало си спечели и приза.

В събота се състоя и предизвикателството за това кой притежава по-добра техника и умения като цяло. В него се отличи Джейсън Тейтъм, който се превърна и в първия баскетболист на Бостън Селтикс, спечелил тази надпревара. А това се случи по доста ефектен начин, вкарвайки кош с изстрел от центъра на игрището. 

И така стигаме до кулминацията на целия уикенд - Мача на звездите. Беше си наистина зрелищно, защото видяхме нечовешки отигравания от Янис Адетокумбо. 

Разбира се, не липсваха подобни и от Леброн Джеймс. 

Лично нас най-много ни впечатли забивката на Стеф Кър, каквато не всеки ден може да се види от него. 

В края не мача обаче отборът на Леброн Джеймс се поздрави с победата - 178-164, а Кевин Дюрант беше обявен за Най-полезен играч, отбелязвайки 31 точки. 

Леброн Джеймс, Стеф Къри, Кевин Дюрант и кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 г.

Кои са най-високоплатените баскетболисти в NBA за 2019 г.

Топ 10 ще спечелят общо 540 милиона долара през 2019 г.