Джена Кътчър може да не е познато име у нас, но в последните дни любовната й история доби значителна популярност в социалните мрежи. 29-годишната американка има куп занимания - радио водещ, маркетинг специалист, фотограф. Освен това обича да учи хората как да живеят, правейки това, което харесват.

Покрай всичките си ангажименти, Джена намира достатъчно време и за още нещо любимо - своя съпруг. А, да, забравихме да поясним, че дамата влиза в графата plus-size. Но не без да искаме, а напълно нарочно. Защото в тази любовта история подобно уточнение няма място.

Снимка 346884

Източник: Instagram / JENNA KUTCHER

Въпреки това, именно то изпъква на преден план. "Мисис извивки" и "Mистър шест плочки" (както самата тя шеговито обича да казва), се превърнаха във вдъхновeние за мнозина, но и в повод за злоба и завист за други.

Джена сама споделя, че в началото на връзката се е чувствала несигурна и се е питала как с нейните килограми заслужава подобен перфектен мъж. А отговорът идва сам след време - теглото не е основният критерий за оценка на даден човек.

Да, съпругът й Дрю Кътчър е специалист по здравословно хранене и треньор. На описанието му в Instagram на първо място гордо стои "съпруг на Джена Кътчър". Той спортува усилено и резултатите са видими по цялото му тяло.

А естествено продължение на неговата мускулеста ръка е тази на жена му, която обича силно. Обича, и да го показва. Независимо от това, че тя е далеч от визията, която предразсъдъците ни карат да предполагаме, че трябва да притежава.

Джена позира по своя цял бански и извивките си. Споделя гордо и предизвиквайки завист, че Дрю е приел всяка нейна извивка, бръчка и пъпка през десетте години, в които са заедно. И не спира да я кара да се чувства щастлива.

Снимка 346885

Източник: Instagram / Drew Kutcher

"Аз съм повече от моето тяло. Както е и той, както си и ти", пише американката в Instagram. А снимката на влюбените съпрузи има повече от 90 хиляди харесвания и куп споделяния като пример, че любовта не е сляпа, а просто не е повърхностна.