Всеки помни тийнейджърските си години. Някои с добро, други - не чак толкова. Но едно е сигурно - били са години на промени. Преди време ви разказахме как чрез кампанията си "По-добре недей" Loveguide разкрива и разнищва темата за сексуалното насилие пред тийнейджърите.

Секс? Кога да и кога не

Секс? Кога да и кога не

Сексуално образование за тийнейджъри

Сега, по случай Месеца на жената, Loveguide подемат нова инициатива. Името ѝ е "Когато бях на 16, не знаех...", а идеята (отново с грижа за младежите) - да се разясни на подрастващите какво може да очакват от сблъсъка си с живота на "големите".

През целия месец март в социалните мрежи и в YouTube канала на платформата ще се публикуват клипчета. В тях 16 известни българки се обръщат към своето 16-годишно Аз и споделят какво са научили през годините.

Снимка 344236

Източник: YouTube

За предизвикателствата на прага на пълнолетието ще разказват Весела Бабинова, Луиза Григорова, Силвия Петкова, Алиса Атанасова. Към тях ще се присъединят още Прея, Михаела Филева, Мила Михова, Йоко, Петя Алекса, Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Рут Колева, както и Нора Шопова, Ванина Ханджийска, Теодора Цончева и Християна Пенева

Цветана Манева в стилен клип на Рут Колева

Цветана Манева в стилен клип на Рут Колева

Певицата застава срещу домашното насилие

Всяка една от тях ще сподели какво ѝ се е струвало супер важно, когато е била на 16, а впоследствие се е оказало, че няма никакво значение. Защото... такъв е животът.