Плажните артикули са хиляди, разнообразни и все по-откачени. Със сигурност има за всекиго по нещо. Но и във всяка сфера, както и тук, има тенденции. Не е задължително да ги спазваме, но е добре поне да сме наясно с тях. Току-виж са предвещали избора ни при следващото пазаруване с цел подготовка за летния сезон.

Добрата стара класика надуваемо розово фламинго вече не е сред топ плажните артикули. Не само, че не е практично, но и има какво да предпочетем пред него, и то без всички около нас да ни гледат с въпросително изражение. А и на нас със сигурност ще ни е по-приятно.

Дори да не сме почитатели на басейните, не бива да пропускаме възможността да се изфукаме с най-новата си придобивка. Не навсякъде е позволено, но си струва да рискуваме. Поне за перфектния летен кадър за Instargam.

Именно там срещаме и едни от най-популярните модели надуваеми плажни принадлежности, които ще виждаме все по-често в следващите месеци. Помислено е и за любимото ни питие, за да не се чудим къде да го държим, докато си релаксираме.

Можем да споделим удоволствието и с домашния ни любимец, като го обзаведем с мини версия на нашия шарен дюшек. Дали е нужно ли? Не това е най-важният въпрос. Все пак, лятото е време за забавления.

Снимка 359068

Източник: Instagram / Verano Trendy

Сладолед, донът, ананас, диня, къпкейк, пица, лодка, мида, джапанка, емоджита и какво ли още не можем да намерим в магазините и онлайн. и всичко това са форми на надуваемите аксесоари, без които няма как да бъдем актуални това лято. А изборът си остава наш.