Лятото се очертава да бъде доста динамично и изпълнено с промени за Арсенал. Всичко започна с треньорската смяна и идването на Унай Емeри на чело на английския гранд, а сега разбираме, че изненадите за феновете не спират. 

Роджър Федерер и Nike се разделят

Роджър Федерер и Nike се разделят

Кой ще бъде новият спонсор за швейцареца

Клубът официално обяви, че започва партньорство с Tidal, стрийминг компанията на Джей Зи. В управлението на компанията участват и Бионсе, Риана и Кание Уест

Според Goal, В касата на "артилеристите" ще влиза около по 1 милион паунда на година, но това не е всичко. Tidal ще разработи специално съдържание за феновете на клуба, което ще бъде с участието на Ектор Бейерин, Дани Уелбек и Рейс Нелсън.

Коя е най-стриймваната песен в Spotify

Коя е най-стриймваната песен в Spotify

Мнозина останаха изненадани

Добре известно е, че билетите за домакинските мачове на Арсенал са едни от най-скъпите в Англия. Е, притежателите на абонаменти карти ще имат възможността да получат безплатен достъп до стрийминг платформата като бонус. 

Ектор Бейерин и веганството

Защо един футболист стана веган

Според него ползите са много

Новината за партньорството между английския клуб и Tidal не ни изненадва толкова много, защото още преди няколко години Джей Зи заяви, че изпитва симпатии към Арсенал, нещо, което направи и Риана.