Ако не си падаме по секса на открито, а вече сме го практикували на всяко място в дома, значи имаме нужда от друг вид промяна. Различните палави игри ще ни гарантират нови усещания и преживявания, а и незабравими спомени.

Роли

Със сигурност всеки от нас има конкретни предпочитания. Някои жени харесват мъже в униформи, мъжете пък няма да откажат преглед от секси медицинска сестра. Може да звучи банално, но ако не сме пробвали досега, не бива просто да отхвърляме идеята като скучна. Защото никак не е.

Самата идея, че се представяме за някого другиго, и то за да прелъстим любимия човек, ще ни върне в онези първи дни и месеци на връзката, когато тръпката директно ни вкарва в леглото.

Снимка 369959

Източник: iStock

Гол покер

Още една класика. Алкохолът сваля задръжките, а правилата - дрехите. Едно е сигурно: загубил в тази игра няма. Трябват само карти и бутилка от любимото питие.

Секс зарове

Разбира се, в секса няма правила и всеки може да прави каквото си иска. Но понякога няма лошо да се подчиним на късмета. Точно както с хвърлянето на заровете ни се пада конкретна поза и мястото, където трябва да я изпробваме. И няма място за откази.

Снимка 369960

Източник: iStock

Кама Сутра

Без значение дали ще се сдобием с хартиено издание, ще го намерим в интернет или ще свалим приложение на телефона, отново ще разчитаме на късмета да разнообрази сексуалните преживявания.

Спираме се на произволно избрана поза и се почваме, както се казва. Само не бива да надценяваме възможностите си, за да не запомним експеримента с посещение в болница, а не с разтърсващ оргазъм.

Истината или се осмеляваш

Но не с онези по детински наивни въпроси, които си задавахме в пети клас. Изпадаме в дълбоки откровения, а ако предпочетем да запазим истината за себе си, ще трябва да изпълним едно сексуално желание на партньора.

Снимка 369961

Източник: iStock

Обикновени, но не точно

Ако с половинката сме фенове на настолните или видеоигрите и по-често запълваме вечерите с тях, а не със секс, то значи е време да комбинираме и двете.

Отново ползваме тактиката, че загубилият трябва да изпълни едно желание на спечелилия. Така ще сме и по-нахъсани за победа. Или пък ако днес просто ни се играе ролята на подчинения.

Няма време

Пускаме таймера на телефона да отчита 20 минути. За това време трябва да успеем да се докараме взаимно до оргазъм. И всичко е позволено. И, не, оправданието, че нямаме време за секс, не минава...

5 грешки, които правим след секс

5 грешки, които правим след секс

Удоволствието не е за сметка на здравето

Има и друг вариант - всеки да има по минута да възбуди половинката. След изтичането й, е ред на другия. А и редуването ще си свърши работата - да забави края, но и да удължи удоволствието.