Всяка жена си е задавала поне веднъж въпроса дали е достатъчно добра в леглото и какво още трябва да даде на своята половинка. Разговорите за секс и горещите желания често удрят на камък, и така се създава една пропаст между очаквания и реалност. Ето с какво може да я запълним.

Смяна на ролите

Не всички мъже са секс богове, то е ясно. Но и те, както и жените, често копнеят половинката им да поеме инициативата и да покаже колко много ги желае. В природата на нежния пол е да бъде в ролята на плячка. Но и силният понякога иска да се почувства като трофей.

Мъжете изпадат в доста неловка ситуация, докато жената до тях в леглото хем е възбудена и ги иска много, хем очаква те да направят първата крачка. Дами, какво чакате? Вземете това, което искате.

Снимка 331240

Източник: iStock

Секси движенията с бедрата трябва да допълват тези на дупето. Туъркът със сигурност не е за всички, но с малко упражнения дамите ще открият нови чудеса, които могат да сътворяват в леглото. Особено в кучешка поза.

А в поза ездачка жената има пълен контрол и отново е добре да се раздвижи. И не говорим само за движения отгоре.

Една от най-ерогенните точки на дамите е вратът. Нежната кожа по него може да ги накара да настръхнат и да треперят като лист. Но, оказва се, мъжете също искат да се обръща внимание на зоната под брадичката...

Снимка 331238

Източник: iStock

Високо напрежение

Когато жената тръгне да прави френска любов, не е задължително веднага да премине към същинската част. Нежна игра с тестисите и основата на пениса ще го накарат да се пръсне от желание. Гледането в очите също е подлудяващо.

Ако жената прекъсне акта на френска любов, за да обязди партньора си, а след това отново се върне към заниманията с уста, това ще завърти сериозно главата му.

Прекалено възбуждащо за мъжете се оказва и това жената да показва колко всъщност й е хубаво. Ако изражението й не издава никакви емоции, нейният партньор като нищо ще се притесни, че явно не е достатъчно добър. Така и двамата ще се разминат с върховата точка.

Снимка 331242

Източник: iStock

Говори ми

Към тази част се включват и наставленията, които мъжете искат да получават. Дори да сте заедно отдавна, не винаги той знае какво желаете в този момент. Затова хванете ръката му и я насочете или го окуражете, че така ви харесва.

Ако пък жената директно заяви, че иска мъжът да направи нещо, за което той си умира, бонус точките става доста. Най-често това е пошляпване по дупето, хващане за косата и т.н., пише Pinterest.

Дори и да не е сред най-любимите на дамата, нека му достави това удоволствие. В противен случай него може да го хване срам сам да си поиска.