С наближаването на представянето на Samsung Galaxy S11 слуховете и новините около следващите флагмани завземат технологичните форуми в интернет.

Samsung Galaxy S11 и какво да очакваме от следващите флагмани

Какво знаем за Samsung Galaxy S11

Какво знаем за тях

В последно време се появи доста информация по отношение на характеристиките на новите телефони, а тази седмица в мрежата изникнаха и първите изображения, базирани на чертежи, рисунки и изтекли данни.

Изображенията са дело на OnLeaks и отговарят идеално на всички по-достоверни данни около Galaxy S11.

Снимка 454100

Източник: Twitter / OnLeaks

Първото, което прави впечатление, е приликата с Galaxy Note 10 по отношение на визията на екрана.

Той е леко огънат и с кръгъл отвор за камера в горната си част, но все още съществува и шанс Samsung да заложи на плосък панел, както предположиха някои разбирачи през изминалите седмици.

Снимка 454099

Източник: Twitter / OnLeaks

По-интересен обаче е гърбът на телефона, където виждаме цели пет сензора, поместени в модул, подобен на този на iPhone 11, но по-продълговат.

Снимка 454101

Източник: Twitter / OnLeaks

Един от тези сензори със сигурност ще е 108-мегапикселовият ISOCELL HMX, който Xiaomi наскоро внедри в новия си смартфон, но е възможно Samsung да заложи на по-нова негова версия при S11.

Xiaomi Mi CC9 Pro - смартфонът със 108-мегапикселова камера и всичко за него

Xiaomi показа смартфон със 108-мегапикселова камера

Нереална резолюция на изображения от камера на смартфон

Новата серия Galaxy S най-вероятно ще бъде представена на 18 февруари и ще влезе в продажба малко след това, като за момента слуховете са, че телефоните отново ще бъдат налични в три размера.