"Project Canvas" - това е кодовото название, което Samsung ползва за разработката на тазгодишния си Galaxy Note модел, пише Forbes.

Тази седмица в мрежата се появиха първите изображения и дигитално генерирани кадри на Note 20, който се очаква да се появи към средата на лятото.

Кодовото название на телефона ни навежда на мисълта, че Note 20 ще постави още по-силен фокус върху боравенето със S Pen.

Изтекли за момента данни също свидетелстват за това, като най-вероятно ще видим доста по-способна и още по-интегрирана писалка от тази, която видяхме с миналогодишния Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-добрите телефони на Samsung до момента

Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-добрите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Изображенията, които са генерирани на базата на предварително изтекли данни за дизайна на Note 20, показват огромен екран с много тънки рамки и без огънати страни.

От LetsGoDigital добавят, че екранът на модела ще е с подобрена OLED технология и ще разполага с вграден сензор за пръстов отпечатък.

Много възможно е Note 20 да вземе най-доброто от камерите на S20 серията, като в случая визираме по-скоро сензорите на невероятния S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra - нова страница за компанията

Новите Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra на Samsung

Истински иновации, неземни камери и още много изненади

Очакваме също така, че моделът ще е с най-новите чипове на Qualcomm и със сигурност ще разполага с 5G модем, което пък ни навежда на мисълта, че ще видим и доста по-голяма батерия от тази на Note 10.