Ако леглото все нещо ни убива, а на работното място ни се иска да си спретнем малка сиеста, ето няколко наистина практични продукта, които ни прехвърлят в страната на сънищата за отрицателно време.

The snuggl pillow

Ако можем да спим само на една страна, но, за съжаление, няма кой да прегръщаме през нощта, ето го и решението. Дългата възглавница във формата на буквата L може да си я гушкаме цяла нощ. И дори няма кой да се оплаква от това наше желание.

Lovesac

Със сигурност понякога ни идва просто да се хвърлим върху леглото и да заспим. Но ето едно друго предложение, което звучи още по-неустоимо, когато имаме остра нужда от почивка или просто малко релакс.

Lovesac е огромен пуф, който ни обгръща от всички страни, когато легнем върху него. С пълнеж от специална пяна и в шест различни размера, това меко кресло ще успее да ни отпусне след дългия работен ден и да ни накара да се почувстваме като в топло птиче гнездо.

Hoodie Pillow

Възглавница, която наподобява суитшърт? Може да звучи странно, но всъщност е много яко. Мекото приспособление за релакс има джоб, в който можем да сложим телефона или плейъра си.

А след това, под звуците на любимата музика, да се отдадем на спокойствие, скривайки се от досадниците под качулката. Може да се екипираме и с версията за път, която осигурява необходимото спокойствие във влака, самолета или колата.

Pause Pod

С две думи, това е палатка за моментите, когато сънят си мисли, че ще ни завари неподготвени. Което няма как да се случи, ако заложим на това нестандартно, но доста практично изобретение.

На пръв поглед малка, палатката ни дава екстра пространство за краката. Черният плат изолира и 90% от слънчевата светлина, като създава уютна среда за почивка.