Най-успешният български модел в чужбина-Креми Оташлийска със сигурност има много интересен начин на живот, за който много млади момичета мечтаят.

От малка е тръгнала по котешката пътека и е обиколила всички столици на модата по света. Хубавата Креми наскоро стана новата муза на Карл Лагерфелд, а Стефано Габана публикува нейна снимка в личния си профил  с дрехи от последната колекция на модния гигант.

В момента г-ца Оташлийска прекарва повече време в Ню Йорк, където често среща световноизвестни знаменитости и й се е случвало да са в една компания.

При последната такава ситуация тя е имала челен сблъсък с идола на цяло едно поколение-Джъстин Бийбър, научи Lifestyle.bg. Двамата се оказали в една компания и на една маса в известно заведение, а изпълнителят не спирал да се надува по думите на самата Креми.

''Беше на нашата маса и се правеше на интересен. По едно време бях отишла някъде и се опитах да се върна на масата, но не ме допуснаха именно заради Бийбър. Наложи се да говоря със собственика'', разказва Креми за Lifestyle.bg.

Тя обаче не му е останала длъжна и му е обяснила, че въобще не бива да е толкова самонадеян и набързо го поставила на мястото му.

''Джъстин Бийбър се мисли за голям тарикат, ама не е! И му го казах!'', написа Креми след случката.

Малко млади момичета биха постъпили като нея, вероятно повечето щяха да си глътнат граматиката и да поискат автограф, опрощавайки поведението му. /Lifestyle.bg