Плеймейтката Маги Бадер била на косъм от смъртта след сериозни здравословни проблеми. Това коментират хора от нейното обкръжение, цитирани от столичен всекидненвик.

Маги е една от кандидатките за титлата "Мис Плеймейт", която ще бъде дадена на 2 февруари, и определено впечатлява с визия. Зад красотата и сексапила й се крие драматична съдба.

Снимка 272729

Претърпяла е 5 операции на корема заради тежки усложнения със здравето си. Още на 13-годишна възраст хубавицата получава перитонит (тежко възпалително заболяване на ципата, покриваща стените на коремната кухина и вътрешните органи).

Снимка 272728

Налага се спешно да бъде оперирирана и лекарите буквално й спасяват живота. Следват поредица от интервенции, но най-драматично е положението й преди 4 години, когато получава преплитане на червата.

Последвала 7-часова операция, при която състоянието на момичето било нормализирано, но в критични моменти животът й буквално висял на косъм.

Моделката, кандидатка за "Мис Плеймейт", е с най-дългите крака - висока е 176 см. Във вените й тече българска и ливанска кръв.

Зеленоокото изкушение вае форми с тренировки във фитнес залата, както и с грижи за 5-годишния си син, пише Пик.

Снимка 272727