Изборът за нова "Мис Плеймейт" мина без изненади и както се очакваше, 24-годишната Маги Бадер беше коронована за най-атрактивна и достойна за въпросната титла. Оказва се, че брюнетката е имала подкрепа зад гърба си.

Градските легенди носят, че самата Николета Лозанова предложила Маги за своя наследничка в "Мис Плеймейт". Именно бившата изгора на Валери Божинов успяла да вкара в сила връзките си и да навие останалите ВИП персони в журито да дадат гласа си за Бадер, твърди "Пик".

Неслучайно, самата Лозанова се произнесе категорично, че Маги е "новата Николета".

Малко след обявяването на победата, останалите претендентки за еротичната титла бяха готови на бунт срещу конкурентката си. Според момичетата, няма как майка с дете, каквато е Маги, да бъде избрана за плеймейтка номер едно у нас, тъй като това противоречи на световните стандарти за млада и атрактивна секс бомба.

За най-ощетена от развоя на събитията се смята Деси Димитрова, която от самото начало грабна овациите на публиката. Мнозина от присъстващите смятаха, че именно тя ще стане победителка, тъй като освен с пищните си форми, взриви интереса на всички със странното си хоби - отглеждане на калифорнийски червеи. Накрая обаче, Деси не успя да се класира дори в челната тройка.