Състояха първите елиминации в Dancing Stars. Разликата между последните три двойки беше изключително малка. След разкриване на резултатите стана ясно, че за мястото си на дансинга ще се борят Тодор Кирков и Петя Димитрова, Кристина Димитрова и Николай Манолов и Миодраг Иванов и Павлина Вълчева.

След изпълненията на всяка двойка, журито даде само своите коментари, като тежката дума имаха зрителите на bTV.

И трите двойки дадоха най-доброто от себе си, но в крайна сметка Тодор Кирков и Петя успяха да съберат най-голям процент от зрителския вот и си осигуриха място на бала и тази вечер.

Въпреки, че Кристина Димитрова танцува с обезболяващи заради разтежение на коленни кръстни връзки, тя нито за миг не се отказа и убеди всички, че има място в шоуто.

По време на коментарите на журито избухнаха и първите разногласия между Илиана Раева и Памбос. Причината беше в оценките около грешките по време на танците на двойките.

Несъгласен с Раева, Памбос на няколко пъти сподели, че грешките не са били големи, а гимнастичката го контрира с думите, че е по-добре да научи български език преди да коментира.

След танца на Миодраг и Павлина членовете на журито бяха единодушни, че двойката се е представила значително по-добре от първия път и че има място на дансинга.

След танцът им пък Павлина агитира зрителите да гласуват за Кристина и Тодор, защото според нея двойката им е обречена на неуспех. Така и стана - зрителите не простиха постъпката на шоумена и му дадоха най-малко от своите гласове и той напусна шоуто.

Реакцията на Миодраг веднага след отпадането му можете да видите тук. Утре той ще бъде гост на предаването на bTV „ Тази сутрин"

Заради уменията, които Павлина притежава, продуцентският екип реши, че тази вечер тя и приятелят й Николай Манолов, ще могат да убедят всички, че тя има място в шоуто. Каква ще бъде съдбата й в Dancing Stars 2 ще стане в края на втори кръг.

Преди това звездите ще покажат какво могат във валса и тангото, а техен специален гост ще бъде Сонгюл Йоден.