Бившата плеймейтка Елена Кучкова и нашумялата като любовницата на мъжа на Жени Калканджиева - Зорница Линдарева може да останат сами на празника на влюбените "Св. Валентин". Ето защо те тръгнаха на отчаян поход за богати господа, които да задоволят всичките им прищевки. Двете станаха изключително близки приятелки през последните месеци.  

"И Линдарева, и Кучкова не могат да се спрат на един мъж. Винаги намират повод да кръшнат. Явно забавленията за тях са по-важни, отколкото стабилната връзка. Много е вероятно да останат сами на празника на влюбените и сега правят всичко възможно да си намерят алтернативни варианти, с някой, който да ги забавлява и да им угажда. Момичетата обичат лукса. Знаят как да предлагат това, което имат", споделят техни близки.

Възможто е обаче двете едрогърдести красавици да си останат и у дома за празника. Наскоро се заговори, че Зорница Линдарева е преживяла доста неприятности след разкрасителни процедури. Тя пострадала след дълбок химически пилинг и сега не искала да си покаже и носа навън. Дали обаче това е така все още не е ясно. Празникът наближава, а по колко рози и от кого ще получат двете ще се разбере съвсем скоро.