Списанието Мadame Figaro влезе в главата на петима велики дизайнери, за да разбере какво се случва там минути преди техните дефилета. Срещна се с кубинския творец Нарсисо Родригес, създал прословутата червено-черна рокля на Мишел Обама. П

И веднага след това шумно се гмурна в зашеметяващия свят от цветове, звуци и движение, наречен Карнавал.

Пред Madame Figaro актрисата с тъжните очи Софи Марсо разказа защо не ходи по партита, от какво се страхува и какво обича, а художничката Зара Мащенко - как е започнала да рисува и в какво открива лечебната сила на картините си.

Истинско пиршество за окото са кадрите от фотосесията с вечната Джери Хол, заснета от самия Карл Лагерфелд. За да вкусите още по-пълноценно радостта от живота, списанието ви предлага да си направите тест, за да изчислите своя коефициент на сексуална привлекателност .

Кои са модните предложения за ски и къде милиардерът пътешественик и екозащитник сър Ричард Брансън прекарва най-ценните дни от зимната си ваканция.
Наслада за сетивата предлагат и пътешествието в Бразилия, и изкусителните рецепти, приготвени във френския ресторант Sensing.