Многодетният баща Хачо Бояджиев се видял в чудо навремето, когато ден след ден научавал, че има още една дъщеря в повече. Режисьорът епоха е автор на 7 създания от женски пол, поне тези са признатите от него.

Само най-малката, Мария-Луиза, е от официален негов брак. Първоначално Бояджиев не смятал да признава децата си. Когато му показали снимка на едно от момичетата, измайсторени от него, той се почесал-почесал, и току изгонил преговарящата страна, пише в. "Уикенд".

Скоро след това обаче получил призовка за съд. Няма как, дал кръвна проба по искане на делото за бащинство. Отишъл след два дена за резултатите, но лаборантът казал, че не са готови. Хачо отговорил, че не отива за тях, а за даде нова проба за друг подобен случай.

Лекарят щял да припадне от зачестилите поръчки. Оказало се, че друга жена също го съди за бащинство. И двете изследвания потвърдили намесата на режисьора в забременяването на дамите. Днес той не съжалява, че го е направил, макар рядко да се вижда с дъщерите си.

В комичната картина няма и грам мистерия. Просто двете жени, с които е бил поотделно, се сдушили и наговорили да го съдят едновременно за бащинство.