В градинката зад музея "Земята и хората" десетки хиляди меломани успяха да чуят любимците си Енрике Иглесиас и Sonique. Според информация изпълнителите са събрали близо 40 000 почитатели, които въпреки лошото време не спряха да аплодират своите любимци.

За щастие на всички Енрике се отблагодари на почитателите си като пя повече от половин час над уговореното време и дори и за секунда не спря да комуникира с публиката.

Той раздаде автографи на хора от първите редове, слезе сред тях, за да попеят заедно и за да се снимат и през цялото това време не спираше да пръска латино страст на фона на нежни ритми.

 

Сбъднатата мечта на много момичета успя да създаде атмосфера, която накара хората бързо да се стоплят и да забравят дъждовното и малко хладно време.

Енрике Иглесиас изпълни голяма част от хитове си, като дори към края на шоуто покани млада дама от публиката при него на сцената. Като един истински плейбой той успокои развълнуваната девойка с целувка, докато изпълняваше вече почти класическия си хит Hero.

Надяваме се певецът отново да се върне на родна земя, защото непринуденото му поведение определено допадна на българската публика, а според нас той също остана с добри впечатления от България.