В страната ни непрекъснато се случват какви ли не куриози. Поредният такъв е свързан със звездата Филип Киркоров, който се натрови с български...кебапчета. Отдавна се знае, че певецът е фен на нашенската кухня, но това му изигра лоша шега в горещите летни месеци.

Инцидентът се случил, тъй като изпълнителят се нахвърлил да яде кебапчета, които обаче не били добре съхранявани и благодарение на високите температури били със съмнителни вкусови качества. В следствие на това Киркоров си навлякъл, според лекарите, лека степен на отравяне.

Това обаче не е единствената причина звездата да запомни с лошо последното си гостуване у нас. Певецът заяви, че е крайно разочарован от страната ни и ще се замисли преди скоро да се върне. Причината е слабият интерес от страна на българите към серията концерти, които се проведоха у нас и които бяха част от турнето му.

Нашенската публика като че ли се поумори да слуша карнавалните му песни, а в залите му влизаха предимно летуващи у нас руснаци.

Другата гадост, която Киркоров преживя, бе протестът срещу турнето му от български автори на песни. Творци като Иван Пеев и Живко Колев директно го обявиха, че трупа пари от продажби на техни песни в Русия.

Руската агенция за авторско право им превеждала смешни отчисления, а според създателите на хитове като "Джалма" и "Изповед" (изпълнявани от Киркоров) дисковете му се пласирали в тиражи, в пъти повече от заявените. Български автори умуват как да осъдят международната звезда.

Проблемите на Филип не спряха дотук. Певецът бе на път да загуби два апартамента във Варна заради некоректни строителни предприемачи. Намесата на МВР, предизвикана от лична среща на приятелите му "Ритон" с Цветан Цветанов, ще помогне на певеца да разреши казуса.