Tоп моделът Диляна Попова разкрива откровено цялата история за раздялата си с екс-вокалиста на D2 - Дичо в интервю за новия брой на списание Rouge. Красавицата признава, че не таи лоши чувства към никое от бившите си гаджета и се старае да останат приятели и след края на връзката им. В момента тя е свободна, след като преди седмици се раздели и с автомобилния състезател Жоро Танев.

Това, че понякога говоря за Дичо пред медиите, е влияело негативно на връзките ми след него. Всички са се мусели, ако пред журналисти започна да обяснявам, че той ми е близък приятел. След него съм имала 2-3 сериозни връзки, но сега много се радвам на свободата си”, твърди моделът.

Най-скъпоплатеният plus-size модел в света, лице на Dolce & Gabbana и любимка на Жан Пол Готие – Кристъл Рен, също разкрива душата си, разказвайки за борбата си с анорексията пред списанието.

Кристъл, която позира специално за октомврийския брой, се е преборила с коварната болест и днес е сред най-търсените модели на Ford models.

„Разбрах по най-страшния начин, че трябва да намеря алтернатива за себе си, ако искам да се занимавам с мода. Осъзнах, че ако продължа в същия дух, скоро ще умра заради работата си”, споделя красавицата, която преди четири години е тежала едва 47 килограма и е била на ръба на смъртта. Днес 21-годишната Кристъл е с тегло 82 килограма и твърди, че ангажиментите й са се увеличили, мъжете й обръщат повече внимание, а съпругът й я обожава.

В броя можете да откриете още едно от най-откровените интервюта на столичния кмет Бойко Борисов. Ели Гигова и Славея Сиракова пък разказват за живота си като дъщерите на футболни легенди. Ели споделя за мечтата си да посети Модната седмица в Париж, а Славея разкрива, че планира първо бебе, а после и сватба с любимия си – футболиста Борис Папазов.

От Христо Запрянов ще научите кои са реалностите в риалити формата „Хванати в изневяра”. „Ако конкурент реши да те злепостави, той винаги ще намери начин да те провокира”, казва водещият по повод обвиненията на медиите в изфабрикуване на представяните истории.

Нина Добрев – звездата от „Гимназия Деграси” и мюзикъла The American mall разкрива българската следа в американското кино.