Фолкфурията Алисия търси непрекъснато начини да вдига самочувствието на любимия си. След като Валери Божинов й би шута, певицата всячески се опитва да се натяга на новия ритнитопковец в живота й - Ники Михайлов.

Според Алисия има български футболист, който се доближава до марката „Дейвид Бекъм" и неговото име е... Ники Михайлов. Тя за втори път Ася сравнява гаджето си със световноизвестния футболист. И докато преди месец тя обясни във Фейсбук, че гаджето й предхожда по красота Бекъм, то сега го хвали в интервю пред списание „Нов фолк".

„По принцип не обичам такива сравнения, но за мен е един-единствен и това е Ники Михайлов. Защото освен че е много добър като футболист, е и мъж, който изглежда много хубаво и се развива в много други посоки. За друг не се сещам", категорична е изпълнителката на „На ''ти'' ми говори".

Интересното е, че до преди няколко години подобни твърдения излизаха от устата на Алисия по адрес на бащата на детето й Валери Божинов.

След изневярата му с Николета Лозанова обаче звездата на „Ара мюзик" напълно е забравила за това и си има нов фаворит - своята гореща любов Николай Михайлов, с когото се надява да сподели останалата част от живота си.