Бившата вокалистка на Слави Трифонов Александра Раева, която се раздели скандално с годеника си - бизнесмена Камен Атов, е решила да замине за Австралия, научи "ШОУ", цитирани от агенция БЛИЦ.

За пръв път от години тя повдигна завесата пред личния си живот и обвини Атов, че и й е изневерявал открито и дори я е пребивал!

Началото на любовта им било романтично, двамата дори се сгодили тайно в Родопите, но тъкмо когато Раева се надявала на сватба, на Камен явно му писнало от нея и започнал явни гаври.

"Чак с него познах ревността. Дотогава все мене ме бяха ревнували", изплака певицата. "Сега си давам сметка, че се е опитвал да ме смачка, да ме пречупи, да ме унижи - шест месеца си изплаках очите - толкова издържах, след като разбрах, че човекът, в когото съм се влюбила, е измислен герой", призна певицата.

От сензационната й изповед става ясно и че Камен категорично е отказал да има дете с нея. Сега Алекс е толкова отчаяна, че дори си мисли дали да не си зачене дете от донор и да го отгледа сама, без баща грубиян.

В най-искреното си интервю Алекс Раева разкрива и голяма част от истината за отношенията си със Слави Трифонов, макар да не назовава имена. В тази връзка най-много я измъчвал фактът, че трябва да я пази в тайна.

След като скъсала с вносителя на зехтин и маслини, който харчел всичките си пари за пътешествия, Раева изпаднала в тежка депресия и отслабнала цели 17 килограма. Провалил се и бизнесът й с бутици. Сега тя се кани да започне нов живот - далече и без мъж до себе си.