Златка Димитрова стопи всичките излишни килограми, натрупани покрай бременността. Тя влезе в перфектна форма за отрицателно време.

Само за два месеца, Златка е с 18 кг по-слаба. "Минус 18 килограма. Върнах си теглото от преди бременността, сега предстои най-трудното", написа плеймейтката във Фейсбук.

Веднага след раждането Димитрова започна сериозно да спортува. Освен с тичане в парка, тя се поти и над уредите в малката си фитнес зала у дома.

Всяка вечер, след като малкия Миро заспи, Златка се поти на пътеката за бягане, докато слуша любимия си рапър DMX.

Усилените тренировки са допълнени от голяма доза безсъние, строг режим на хранене и много вода. Почитателките на плеймейтката я похвалиха за успеха, който постигна толкова скорострелно, но не липсваха и досста критики.

Тя бе набедена за лоша майка, тъй като пренебрегвала бебето, за да тренира. Разбира се, звездата не остави нападките без отговор.

"Това е смешно, което пишете! Времето ми е заето изцяло с детето. Това, че намирам час за тренировка у нас, е лично моя работа!

А че имам жена, за да съм пълноценна през целия ден за детето си, е нещо доста важно! Кой е за пример, ти, уважаема, грам не може да кажеш! Когато си в дома ми и видиш, тогава прави изводи", отвърна брюнетката, както пише missbloom.bg.

Снимка 272184

Източник: Фейсбук

Преди

Сега

Снимка 272191

Снимка 272185

Източник: Фейсбук

Снимка 272186

Източник: Фейсбук

Снимка 272188

Източник: Фейсбук

Снимка 272189

Източник: Фейсбук

Златка Димитрова хем показа, хем скри бебето си пак (СНИМКИ)

Златка Димитрова хем показа, хем скри бебето си пак (СНИМКИ)

Плеймейтката се оказа изобретателна майка