Понякога имаме чувството, че Том Круз не остарява. Този човек почти не се променя през годините, а и е един от малкото (ако не и единственият), които изпълняват по-сложните каскади сами.

Universal Pictures, Том Круз и има ли развитие около филма му в Космоса

Какво се случва с филма на Том Круз в Космоса

Актьорът май наистина ще бъде изстрелян

Без значение дали трябва да скочи от една сграда на друга, или да пилотира изтребител - Том Круз може всичко и го прави без каскадьори.

От филмите му знаем, че обича и да тича... направо да спринтира. Тези сцени също са му нещо като запазена марка. Ето защо случаите, в които сме виждали някои друг да тича редом до него на екран, са много малко.

Анабел Уолис, която участва в "Мумията" (2017 г.) заедно с Круз, е едно от изключенията. Пред The Hollywood Reporter актрисата казва, че не е убедила лесно колегата си да ѝ даде възможност да заснемат сцена, в която и двамата да попадат в кадър... тичайки.

Първоначално обаче Том Круз е отказал, когато Уолис му е предложила. Тя обаче не се е отказала от идеята и е направила така, че Круз да я види как тича на бягаща пътека. Очевидно, видяното го е впечатлило, защото е решил да добави подобна сцена към "Мумията".

"Мисията невъзможна 7", Том Круз, Великобритания и защо се правят изключения за карантината

Само Том Круз ли е над правилата за карантина

"Мисията невъзможна 7" се завръща

А в крайна сметка Анабел Уолис се е чувствала толкова щастлива от възможността, която ѝ се е отдала, че се шегува, че е по-добре от спечелването на Оскар.