За всеки е ясно, че в момента Netflix е на върха на хранителната верига на стрийминг платформите. С годините те доказаха, че могат да правят качествени филми и сериали. Доказаха и че не пестят парите за тях. Amazon Prime обаче все по-настоятелно ни показват, че са се устремили към върха и искат да го превземат.

Tom Clancy's Jack Ryan, Amazon Prime, Джон Кразински и тийзър на втори сезон на сериала

Венецуела крие нови рискове за Джак Райън

Вторият сезон на Jack Ryan е все по-близо

Това, разбира се, няма да е никак лека задача, но продукции като Tom Clancy's Jack Ryan и подготвяния сериал за "Властелинът на пръстените" са прекрасен пример за намеренията им. По втория все още се работи, но първият се нареди сред любимите ни сериали.

Първи сезон на Tom Clancy's Jack Ryan се появи преди година и ни запозна с Джак Райън (Джон Кразински) - бивш морски пехотинец и настоящ аналитик на ЦРУ. Работата му е да следи за съмнителни сделки и парични преводи в световен мащаб, които могат да крият зад себе си потенциална заплаха за сигурността на САЩ.

Вторият сезон ще предложи още повече опасности, пред които Райън не само ще трябва да се изправи, но и да преодолее. Всичко сега ще започне със съмнителна доставка на оръжия в Южна Америка, която той засича. За да разбере какво се случва, Джак Райън отива директно на място - във Венецуела.

Като най-богатата страна на петрол (според трейлъра), Венецуела е и най-богата и в едно друго отношение - предпоставка за мръсни политически игри. Оказва се, че президентът на страната крои нещо голямо и си е намерил съюзник в лицето на Русия.

Tom Clancy's Jack Ryan, Amazon Prime, Джон Кразински и какво ще се промени в сезон 2

Какво ни е подготвил агентът на ЦРУ Джак Райън

Вторият сезон на Jack Ryan ще бъде още по-напрегнат

Животът на агента на ЦРУ ще бъде поставен на риск, но на кого му пука - предстои му да предотврати зараждащия се световен конфликт. Добрата новина е, че няма да чакаме дълго, докато видим втория сезон на Tom Clancy's Jack Ryan, защото премиерата му е на 1 ноември.