Преди два месеца трябваше да сме гледали "Черната вдовица", но коронавирусът обърква тези и много други планове.

Disney, "Свободен играч", "Круиз в джунглата", "Черната вдовица" и новите дати за филмите на студиото

Голямо пренареждане - новите дати на най-чаканите филми

Disney отложи киното за края на юли 2020 г.

За момента живеем с надеждата, че през ноември все пак първият самостоятелен филм за Наташа (Скарлет Йохансон) ще тръгне по кината. Стискаме палци.

Знаехме, че "Черната вдовица" ще бъде специален, но от интервю на Кейт Шортланд за списание Empire разбираме, че дори ще надхвърли тези очаквания.

Кейт Шортланд

Кейт Шортланд

От трейлърите знаем, че във филма, който е базиран след действията в "Първият отмъстител: Войната на героите" (2016 г.), Наташа ще се върне към миналото си, за да разчисти някои стари сметки с помощта на хора, които са ѝ като семейство.

Йелена (Флорънс Пю) се явява толкова смъртоносна, колкото и самата Наташа, което ни навежда на мисълта, че двете са преминали през едно и също обучение. Според казаното от режисьорката пред Empire, в "Черната вдовица" Скарлет Йохансон ще предаде щафетата на Флорънс Пю.

"Черната вдовица", Marvel и последен трейлър на филма

Черната вдовица се изправя срещу цял куп убийци

Последен трейлър на филма

Шортланд не влиза в подробности, но няма как да не си помислим, че героинята на Пю няма да вземе участие само в "Черната вдовица", а ще играе сериозна роля в цялата четвърта фаза от киновселената на Marvel.