Последното, което чухме от СкандаУ, беше преди цели три месеца. Времето от тогава до сега Тото и Лъчо уплътниха с две самостоятелни парчета, които избиха рибата, която се пръкна от "Хайвера"

СкандаУ и новата им песен "Хайвера"

Тук сме само "Хайвера"

Новата песен на СкандаУ

Сега отново са заедно и с нова песен. За "NO!" са си поканили обаче и другарче - Кристиан Танев (Чарли), който доста добре им влиза в темпото и в настроението.

Това последното се вижда се и от клипа, в който - освен ама-много-яките-секси мадами в бели гащички и с бели крилца, са се завъртяли гълъби, коне, зайци, други животни и още куп хора от екипа. (Това Лео Бианки ли беше?!) Било е пипане, щипане и писане по дупета и бузи, лягане-ставане, хайде-тук-сега-до-огледалото-застани...

Нас ако ни питате, това е песента, която СкандаУ трябваше да изкарат за лятото. Вижда ни се доста по-забавна (освен че текстът няма нищо общо с мъката на "Чужди усмивки" и "Катран") и игрива - защото положението явно е било да-се-направим-на-животни.

От друга страна - 8 декември наближава, какво от това, че в песента се пее за 14 февруари и 1 април. Не ни се мисли какви ще ги свърши "NO!" с добре почерпените студенти някъде към 2 сутринта.

"Катран" - новата песен на Лъчо от СкандаУ

Лъчо от СкандаУ със самостоятелна песен

След Тото е ред и на Лъчо

Другата добра новина за всички, които се кефим на СкандаУ, е, че на 6 април 2019 г. Тото и Лъчо ще изнесат концерт в "Арена Армеец", където се надяваме да видим поне половината от настроението, което демонстрират в клипа на "NO!".