Десетилетия след приключването си, един от най-култовите сериали на 90-те продължава да се радва на необичайна популярност. Милиони хора по света продължават да превъртат старите епизоди с приключенията на Рейчъл, Моника, Фийби, Джои, Чандлър и Рос и да правят лафовете от шоуто отново актуални.

За тяхна радост най-популярната актриса от него - Дженифър Анистън, неколкократно намекна, че може да се заеме с работа по нов сезон.

"Преди "Приятели" да приключи, хората питаха дали ще има още. С Кортни Кокс и Лиса Кудроу си говорихме за това и си представяхме да го направим. Това наистина беше най-хубавата работа, която съм имала", казва Анистън в интервю за InStyle.

Не се съмняваме, че това е била най-любимата й роля - актрисата е получавала по 1 милион долара на епизод.

Снимка 371468

Източник: SplashNews

Не всички от актьорския състав на ситкома обаче са във възторг от идеята той да има продължение. "Знам, че Мат Лебланк не иска да го питат за възможно продължение", коментира Анистън. Актьорът, изиграл Джои, се пошегува, че едва ли някой иска да види как героят му си прави колонскопия.

Снимка 371467

Източник: SplashNews

Каквито и да са настроенията около продължение на "Приятели", съдбата на шоуто ще зависи от гиганти като Netflix или Amazon. Ако ли не, Анистън се заканва да събере дамската група от сериала и да направи продължение, наречено "Златните момичета".