Въпреки че вече е на 48, Джерард Бътлър не мисли да спира с екшън филмите. Последно го гледахме в "Геобуря" (2017 г.) и в "Бърлога на крадци" (2018 г.). Новото му предизвикателство също е доста вдигащо адреналина. Става въпрос за филма Hunter Killer ("Убиец на ловци"). 

Джерард Бътлър осинови куче от България

Джерард Бътлър осинови куче от България

Снимаш филм, тръгваш си с домашен любимец

За проекта знаем от известно време, но сега имаме идеален повод да му обърнем внимание, а той е... първият му трейлър. Джерард Бътлър ще влезе в ролята на капитан Джо Глас, а това ръководената от него подводница ще има сериозна задача. 

Признаваме си, че ни липсваха филмите с подводници, а това е и причината да сме развълнувани от Hunter Killer. Филмът е вдъхновен от книгата "Firing Point" и в него Бътлър ще трябва да освободи руския президент, който е пленен след държавен преврат. Това заплашва световния мир и задачата на капитан Глас (Джерард Бътлър), е да обедини усилия с екип на морските тюлени, за да освободят президента. 

Компания на Бърлър ще правят Гари Олдман ("Най-мрачният час", 2017 г.), Раян МакПартлин ("Подли камериерки"), Линда Карделини и други. 

"Мега звяр" с Джейсън Стейтъм с първи трейлър

Джейсън Стейтъм ще се бори с "Мега звяр"

Но какъв е той

Премиерата на Hunter Killer е насрочена за края на месец октомври.