Подскачаме до небето от радост. Добре де, не точно, но сме наистина развълнувани от сериала The Witcher, който Netflix обяви, че ще снима преди малко повече от месец.

Хенри Кавил ще участва в The Witcher на Netflix

Хенри Кавил става убиец на чудовища

Всичко изглежда много обещаващо

Снимките ще започнат съвсем скоро в Унгария, а една от чуденките ни беше как Хенри Кавил ще влезе в ролята на Гералт от Ривия, както и как ще изглежда с дълга бяла коса. Е, вече имаме отговор, а той идва от Netflix и профила на актьора в Instagram. 

Чисто визуално си го представяхме малко по страшен и заплашителен. Липсват ни и двата меча, които Гералт от Ривия винаги носи на гърба си - единият, предназначен за хора, а другият за чудовища. Няма да бързаме с крайните заключения, докато не видим Хенри Кавил и в действие. 

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

11 заглавия, с които няма да скучаем

А това действие ще бъде доста интензивно, защото героят му е вещер (мутант, създаден с помощта на алхимия и магия). Неговата задача е да убива всички чудовища, които по някакъв начин застрашават хората и тяхната сигурност. 

The Witcher е базиран на романите на полския автор Анджей Сапковски и едва ли има нужда да обясняваме, че сме големи фенове. Netflix обещават, че ще видим първи сезон от осем епизода още през 2019 г.

Daredevil, Marvel и Netflix - ще има ли сериалът нов сезон

Ще се завърне ли Дяволa от Hell's Kitchen

Стискаме палци на Daredevil

Със сценария се е заел Лорън Шмид Хисрич, който стои и зад сериала за супергероя на Marvel - Daredevil. Режисьор на първите четири епизода пък ще бъде Алик Сакхаров, който има опит в това от Game of Thrones.